Tilbake til oversikten eller Nytt startskjermbilde >>

Hvordan installerer jeg den nye programvareoppdateringen?

Den automatiske oppdateringen av Android™ 8.0 Oreo™ har blitt gjenopptatt og kommer til å bli rullet ut i løpet av de kommende ukene. Se kunngjøringen på støtteområdet for å få mer informasjon. Du kan også laste ned den nye fastvarepakken på nettstedet vårt for kundestøtte og oppdatere via USB. Gå til produktsiden for TV-en din for å få mer informasjon.

Laste ned oppdateringer rett fra Internett

Hvis du vil kontrollere om Automatic software download-innstillingen (Automatisk programvarenedlasting) har blitt slått ON (På) eller OFF (Av), eller hvis du vil sjekke manuelt om en systemfastvareoppdatering er tilgjengelig, følger du trinnene nedenfor:
  1. Trykk på HOME-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Help (Hjelp) i Settings (Innstillinger) (eller trykk på HELP-knappen på fjernkontrollen).
  3. Velg System software update (Systemprogramvareoppdatering) på menyen Help (Hjelp).

4. Deretter bruker du Check for a system software update-funksjonen (Se etter en systemprogramvareoppdatering) eller slår Automatic software download-innstillingen (Automatisk nedlasting av programvare) ON (På).

VIKTIG: Du må godta Sonys retningslinjer for personvern for å kunne motta programvarenedlastinger. Du kan sjekke ved å gå til [HOME] > [Help] (Hjelp) > [Privacy Settings] (Innstillinger for personvern).

TV-en begynner med å se etter oppdateringer, og du blir spurt om du vil laste dem ned hvis noen er tilgjengelige. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, gjør du det følgende for å laste den ned:
  1. TV-en spør deg om du vil fortsette med nedlastingen og vise innholdet (nye funksjoner, feilrettinger osv.) i oppdateringen.
  2. Velg Yes (Ja) for å fortsette.
  3. MERK: Du kan bruke TV-en som normalt mens du laster ned en oppdatering.
  4. Når TV-en er ferdig med å laste ned oppdateringen, spør den deg om du vil installere den.
  5. Velg OK for å godta og starte installasjonen. Du kan eventuelt velge Cancel (Avbryt) og fortsette å installere oppdateringen senere.

6. VIKTIG: Å laste ned oppdateringer og installere oppdateringer er to forskjellige prosesser. Vær oppmerksom på at å installere en oppdatering kan ta opptil 15 minutter, og at du ikke kan bruke TV-en i den tidsperioden.

7. Et skjermbilde med et oppdateringsikon vises sammen med en fremdriftslinje som viser status for oppdateringen.

ADVARSEL: Det er risiko for skade på maskinvaren. Under installasjonen av oppdateringen må du ikke trykke på noen knapper, slå av TV-en eller ta ut stikkontakten. Strømbrudd under installasjonen av fastvareoppdateringen kan føre til at TV-en ikke svarer eller må repareres.
  8. Så snart installasjonen av oppdateringen er fullført, kan du bruke TV-en som vanlig igjen.

Oppdatering via USB-flash-stasjon

1. Skriv inn navnet på TV-modellen i søkefeltet på Sonys nettsted for kundestøtte.

Hvis du ikke vet hva modellnummeret er, kan du sjekke klistremerket nederst til venstre på TV-ens bakpanel.

2. Gå til delen «Downloads» (Nedlastinger), og trykk på Firmware-nedlastingsknappen (Fastvare).
  3. Følg instruksjonene på nettstedet for å laste ned oppdateringen til en USB-enhet, og utfør oppdateringen på TV-en.

Viktige merknader:

1. Brukere kan helt etter eget skjønn laste ned denne programvaren
  2. Når du har utført oppdateringen, kan du ikke gå tilbake til det forrige operativsystemet (OS)
  3. Når du har utført oppdateringen, kan det hende at Google Play krever at du oppdaterer applikasjoner, og applikasjoner for eldre OS-versjoner fungerer kanskje ikke som tidligere forventet

Tilbake til oversikten eller Nytt startskjermbilde >>