Home
Ta kontakt
Forholdsregler vi tar på grunn av koronaviruset

På grunn av koronavirusutbruddet (COVID-19) iverksetter vi forebyggende tiltak for å sikre helsen til våre ansatte på tvers av kundestøtte-, service- og distribusjonsnettverkene våre. Det kan resultere i følgende:

  • Våre telefonsenterrepresentanter hjelper deg for tiden hjemmefra. Det kan føre til lengre tilkoblingstid, at du hører noe tilfeldige bakgrunnslyder, eller at samtalekvaliteten kan bli redusert
  • Hvis du har bedt om eller trenger reparasjon av et produkt, må du være oppmerksom på at driften av lokale autoriserte servicesentre og tilhørende logistikk også kan være påvirket

I mellomtiden kan du fortsatt kontakte oss via e-post eller chatten (avhengig av tilgjengelige kundemedarbeidere). Du kan også gå til nettstedet for kundestøtte for å finne feilsøkingsløsninger for produktet ditt.

Vi takker deg for din forståelse og oppfordrer deg til å ta vare på deg selv i denne turbulente perioden.

+47 23162592
Åpningstider:
Mandag til fredag: 09:00 - 17:00

 

snakk med oss

Alle våre agenter er for tiden opptatt, eller chat-tjenesten er midlertidig utilgjengelig. Sjekk åpningstidene våre nedenfor, og prøv igjen senere.

Send oss spørsmålet ditt:

Hjelp oss med å yte bedre service overfor deg – fortell oss kort hvorfor du kontakter oss, slik at vi kan være mer effektive ved å gi deg den støtten du trenger.

Felt merket * er obligatoriske

 - 

Dine kontaktdetaljer

Fyll ut personopplysningene dine slik at vi kan ta kontakt med deg.


Ønsker du å fortsette å motta reklame?